27 Eylül 2015 Pazar

Antalya Müthiş Bir Masaj Uygulaması İle Sakinlik Bulunuz

Antalya’da masaj için önerilerim var. Sohbet etme isteğinizi masaj terapisinden sonraya bırakmaya çalışın. Masöz ile sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, fakat masaj terapisi sırasında konuşmak sizi tam olarak rahatlamadan alıkoyacaktır. Gerçekte, bazı kasların gerçekten gerginliğine bile yol açabilir ve terapistinizin işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da dile getirmeniz gerekir, mesela eğer yeriniz çok soğuksa, müziğin sesi oldukça yüksekse veya başka bir etki kendinizi rahatlamak üzere bırakmadan alıkoyuyorsa bunu belirtin.

Bir Antalya masaj için kıyafetlerinizi üstünüzden çıkarmak mecburiyetinde değilsiniz. Pek çok kişi çırılçıplak soyunmaktan aslında rahatsızlık duyabilir, bu nedenle eğer sizin daha da gevşemenize yardımcı olacaksa, bazı kıyafetlerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masözünüz buna bozulmayacaktır. Bir masaj terapisinin amacı rahatlamak olduğu için kıyafetler nedeniyle gerilmek pek de faydalı olmaz.

Antalya’da masaj için önerilerim var. Sohbet etme isteğinizi masajdan sonraya bırakmaya çalışınız. Masaj terapistinizle sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, fakat masaj terapisi esnasında konuşma sizi tam olarak rahatlamadan alıkoyacaktır.

Gerçekte, bazı kasların gerçekten gerginliğine bile yol açabilir ve masözün işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da ifade etmeniz gerekir, mesela eğer ortamınız çok soğuksa, müziğin sesi çok yüksekse ya da başka bir etki kendinizi rahatlamak üzere bırakmaktan alıkoyar ise bunu belirtin.

Bir Antalya masaj için elbiselerinizi üstünüzden çıkarmak zorunda değilsiniz. Pek çok insan çırılçıplak soyunmaktan aslında rahatsızlık duyabilir, bu sebeple eğer sizin daha da gevşemenize yardımcı olacaksa, bazı elbiselerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masözünüz buna bozulmayacaktır. Bir masaj terapisinin amacı rahatlamak olduğu için kıyafetler nedeniyle gerilmek pek de yararlı olmaz.

#antalyamasöz

0 yorum:

Yorum Gönder