29 Eylül 2015 Salı

Eğer kireçlenme yada yaşlılık gibi konulardan ötürü sıkıntılarınız varsa uzman bir masaj terapistinden masaj terapisi alabilirsiniz

Sağlık gayeli sağlık merkezlere kayıtsız şartsız teslim olmayın! Herhangi bir medikal rahatsızlığı ya da maluliyetleri söylemeniz çok önemlidir . Bu hem spaları masaj uygulamanızdan sonra oluşabilecek sıkıntılardan kurtarır hem de emniyetiniz ve sağlığınız için terapinin hangi şekilde uygulanması gerektiği hususunda terapistlerinizin daha iyi bir hüküm sağlamalarını gerçekleştirir.

Egzersiz müddetince maksimum yarar elde etmek uğruna bedeninize spor öncesinde evvelinde ve sonrasında masaj terapisi sunabilirsiniz. Spordan hemen evvel vücuda uygulanacak bir masaj terapisi, kas hücrelerinizde kan dolaşımını hızlandıracaktır . Yumruk şekline getirdiğiniz ellerinizi kollarınızda ve bacaklarınızda ezme hareketi yolu ile masaj uygulaması yapmak için kullanın. Spordan sonra yapılacak olan masaj terapileri da kas hücrelerinin daha çabuk iyileşmesini sağlamakla beraber, atıkların bu dokudan daha basit bir şekilde atılmasına asistanlık yapar. Bunu elleriniz ya da yumruklarınız aracılığıyla kas dokusu süresince kalp yönüne doğru yaparak elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder